Till fyra personer behövs:
1/2 liter färska jordgubbar
1 1/2 dl Kesella
1 dl mild yoghurt
2 msk florsocker
4 avlånga italienska kex, t ex savoiardi eller biscotti
1 msk apelsinjuice
1/2 tsk kanel
Gör så här:
Skär alla utom 4 jordgubbar i små bitar. Blanda Kesella, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar och droppa över juice. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.
[Kommer troligen från Arlas recepthäfte för Kesella?]
Oj en BIB! Barbera-in-Box!
-
Nyligen rekommenderade jag ett vin på PET-flaska för första gången. Nu är
det dags för den sista bastionen att falla. Jag släpper principen att inte
rekomm...
1 månad sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar