Till fyra personer behövs:
1/2 liter färska jordgubbar
1 1/2 dl Kesella
1 dl mild yoghurt
2 msk florsocker
4 avlånga italienska kex, t ex savoiardi eller biscotti
1 msk apelsinjuice
1/2 tsk kanel
Gör så här:
Skär alla utom 4 jordgubbar i små bitar. Blanda Kesella, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar och droppa över juice. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.
[Kommer troligen från Arlas recepthäfte för Kesella?]
Teskeden i halsen – en champagnemyt
-
Detta är en gammal men välbesökt bloggpost som nu är uppdaterad och
återpublicerad. Få myter inom vinvärlden är så seglivade som ”teskeden i
champagneflask...
16 timmar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar