"Finns det egentligen något som hindrar mig från att dela den i tre delar och smaksätta dem olika? Nä! Det väl är klart det inte gör! Men varför har jag aldrig gjort det förr då? På det viset slipper jag ju ha en hel sats äckligt bröd om något går fel, och jag kan ju experimentera med fler kryddningar med mindre arbetsinsats."http://gittosmat.taffel.se/2009/08/30/tre-brod-av-en-deg
(– – –)
"Gremolatabrödet serverades med Sivans herrgårdsost och en rejäl klick av Magnus inkokta lök, chilibrödet med tunna skivor lufttorkad chorizo och ett tomat- och olivhack smaksatt med sherryvinäger och olivolja. Och dillbrödet då? På det hamnade den rökta vänern-siken med en klick pepparrotspetsad majonäs. En riktigt god middag."
Pimpa svampsoppan
-
Jag är förmodligen sist på bollen med detta tips.Idag blev det enkel
soppmiddag och plötsligt mindes jag ett tillbehör vi fick till soppan under
en lunch h...
3 dagar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar