"Finns det egentligen något som hindrar mig från att dela den i tre delar och smaksätta dem olika? Nä! Det väl är klart det inte gör! Men varför har jag aldrig gjort det förr då? På det viset slipper jag ju ha en hel sats äckligt bröd om något går fel, och jag kan ju experimentera med fler kryddningar med mindre arbetsinsats."http://gittosmat.taffel.se/2009/08/30/tre-brod-av-en-deg
(– – –)
"Gremolatabrödet serverades med Sivans herrgårdsost och en rejäl klick av Magnus inkokta lök, chilibrödet med tunna skivor lufttorkad chorizo och ett tomat- och olivhack smaksatt med sherryvinäger och olivolja. Och dillbrödet då? På det hamnade den rökta vänern-siken med en klick pepparrotspetsad majonäs. En riktigt god middag."
Posset – lättaste desserten på tre ingredienser!
-
Stötte nyligen för första gången på desserten posset. En lljuvligt len,
krämig, frisk och fräsch dessert. Påminner mycket om pannacotta. Inte anade
jag att...
2 dagar sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar